Norton Security Standard 1-Device 1year (OEM)

Brand: Norton
Delivery time In Stock
Delivery form Download This product is available for download right away.
£
 

Norton Security Deluxe 1 Apparaat 1 jaar (OEM versie)

Dit product is een OEM licentie. OEM licenties zijn bedoeld om geïnstalleerd te worden op nieuwe computers.
OEM versies zijn NIET geldig als verlenging en zijn bedoeld voor systeembouwers. OEM licenties mogen ook niet worden overgezet van computer A naar computer B. Deze licentie is systeemgebonden.

Bescherm uw pc, laptop, smartphone en tablet tegen virussen, spyware, Malware, Phishing, hackers en andere bedreigingen met het Norton Security Deluxe pakket. U installeert de software op maximaal 1 apparaat. Daarnaast beschermd u uw identiteitsgegevens en internet transacties met de Identity Safe functie. Deze licentie kan zowel gebruikt worden voor een eerste installatie als voor een verlenging.

De voordelen van Norton Security:

 • IJzersterke bescherming van Norton voor alle apparaten die u gebruikt
 • Voor elk apparaat een gespecialiseerde beveiliging
 • Gemoedsrust dankzij privacybescherming
 • Flexibele bescherming die meegroeit met uw behoeften
 • Gegarandeerde bescherming

Norton Security Standard kopen? Koop of verleng via 2GOSoftware!

Norton Security Standard 3.0 is de nieuwste bescherming van Norton. Het is een exclusieve combinatie van bescherming te gebruiken voor Windows PC, Mac, smartphone's en tablets. Deze software is eenvoudig in te stellen en te gebruiken. De software beschermt je terwijl je online surft, winkelt en bankiert; stopt de gevaren van nu en de toekomst. Met LiveUpdate ben je verzekerd van updates die gedurende het abonnement dagelijks naar je apparaat verstuurd worden.

Dit antivirus-product is een OEM licentie. OEM licenties zijn bedoeld als antivirus-bescherming op nieuwe computers. Voor oudere computers, gebruik de gewone Norton Security Standard. OEM versies zijn NIET geldig als verlenging en zijn bedoeld voor systeembouwers. OEM licenties mogen ook niet worden overgezet van computer A naar computer B; ze zijn systeemgebonden.

Norton Security Standard: eerste installatie of voor Norton verlengen

Dit pakket is te gebruiken als eerste installatie of als Norton verlenging. Gaat het om een eerste installatie en gebruikt u op dit moment een ander beveiligingsproduct? Dan helpen we u bij 2GOSoftware stap voor stap met de overstap. We zorgen ervoor dat u geen moment onbeschermd blijft. Voor uw Norton verlenging zorgen we altijd voor een soepele overgang met instructies voor verlengen zonder verlies van lopende abonnementsdagen.

Advies van 2GOSoftware: Combineer Norton Security Standard met Norton Wifi Privacy

2GOSoftware: de nummer 1 Software-Specialist van Nederland en België **

2GOSoftware biedt meer! 2GOSoftware is dé software-specialist van Nederland en België. Onze klantenservice helpt dagelijks honderden klanten bij het installeren- en activeren van software. Van beveiliging, tot grafische software, van particulier tot zakelijk. We adviseren en maken handleidingen op maat. Wilt u dat wij u van A tot Z ondersteunen? Koop dan ook onze installatie-service voor Norton. De unieke 2GOSoftware-installatiehandleiding zorgt ervoor dat u kunt installeren of verlengen zonder zorgen. We kennen alle pakketten door en door en zijn door dit specialisme de nummer 1 software-leverancier in zowel Nederland alsook in België.Naast het feit dat onze klanten waarderen wat we doen, voeren we in samenwerking met de grote fabrikanten onze helpdesk. Dat betekent; geen lange wachttijden, altijd een antwoord op vragen en tóch scherpe prijzen op onze software.

** 2GOSoftware is als nummer 1 beoordeeld door klanten in Nederland én in België (bron: Trustpilot Nederland en Trustpilot België).

Norton Security Deluxe

De unieke functies van Norton Security Deluxe verder toegelicht;

 • Virus Protection Promise: Komt er toch een virus op uw apparaat, dan verwijdert de Norton helpdesk deze voor u óf u krijgt uw geld terug. 
 • 5 gebruikers Norton Deluxe: her-installeren of overzetten op een ander apparaat tijdens uw abonnement is altijd toegestaan (bij aanschaf via 2GOSoftware).
 • Multi-Device: Geldig voor Windows-PC's, maar ook voor mobiele apparaten en voor op uw Mac.
 • Voor nu en voor de toekomst: Met intelligente technologie beschermt Norton de gevaren van nu, maar herkent het ook ongewoon gedrag en daarmee de dreigingen van de toekomst.

De voordelen van 2GOSoftware; 

 • 100% legitieme software inclusief installatie- en activatie-garantie
 • Norton Platinum Reseller; het hoogste partnership met Norton.
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat en mail
 • Unieke, volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor 2GOSoftware klanten: Online Privacy en Security scanner! 
2GOSoftware de Software-specialist van Europa

Eén abonnement; de beste bescherming

Norton Security Standard biedt u 1 abonnement voor de beveiliging van al uw apparaten. Het pakket is Multi-Device. Alleen Norton Premium biedt betere beveiliging doordat dit pakket ook back-ups kan maken. Verder biedt Norton Standard echt alles; een firewall, veilig Internetbankieren, bescherming voor mobiele apparaten, ransomware-beveiliging en ga zo maar door. Ook ouderlijk toezicht is inbegrepen. Via de centrale beheer-omgeving (My Norton) ziet u heel eenvoudig op welke apparaten binnen uw gezin de licentie actief is en welke dreigingen gevonden zijn op het betreffende apparaat.

1 jaar bescherming voor computers, smartphones en tablets

Norton werkt op alle computers met Windows 7 of hoger. Daarnaast is deze te gebruiken op: Mac OS, Android (smartphones en tablets) en op iOs (iPhone en iPad). De security van Norton is toe te passen op 1 apparaat en is geldig voor 1 jaar. Je kunt hem daarna moeiteloos verlengen om beschermd te blijven. Verlengen kan via 2GOSoftware. We doen u volgend jaar een vrijblijvend aanbod om de verlenging via 2GOSoftware aan te schaffen en in te voeren op uw software.

Norton 360 verlengen

Norton Standard is de opvolger van Norton 360; het meest complete pakket. Met deze uitvoering van de software beschermt u 1 apparaat, maar kunt u geen back-ups maken . Wilt u de opvolger van Norton 360 Premier inclusief back-up ruimte? Kies dan voor Norton Security Premium inclusief back-up.
Belangrijk om te weten is dat de software opnieuw geinstalleerd moet worden om de verlenging van Norton 360 uit te voeren. Het verlengen van een bestaande Norton Standard kan uiteraard zonder opnieuw te hoeven installeren.

Norton Internet Security verlengen

Ook Norton Internet Security is (net als 360) gestopt. Gebruikt u nog het oude Internet Security, dan adviseren we om zo snel mogelijk de overstap naar Norton Security te maken. De 2GOSoftware-handleidingen helpen u stap voor stap met het installeren en in gebruik nemen van de software. 

  Installatie garantie & De beste service!

  Bij directe aanschaffing, verzekeren we je van de laagste prijs. In samenwerking met Norton biedt 2GOSoftware daarnaast het volgende:
  1. Installatie-garantie: we helpen net zolang met installeren totdat het werkt! Een helpdesk die gewoon bereikbaar is zonder keuzemenu.
  2. Een interactieve handleiding waarmee we je alles zo makkelijk mogelijk maken
  3. Geen levertijd, direct na de betaling kunt u al gaan installeren
  4. Gratis proberen en kosteloos ruilen
  5. 2GOSoftware werkt nauw samen met Norton. We zijn Platinum Reseller; de meest gewaardeerde partnerstatus van Norton!

  Norton Platinum reseller


  De beste beveiliging met legale Norton Security Standard -software via 2GOSoftware
  Bij 2GOSoftware bent u verzekerd van de beste beveiliging. Altijd legale software. Doordat we samenwerken met alle grote merken bent u verzekerd van kwaliteit. In tegenstelling tot onze collega's die soms niet eens een helpdesk hebben, helpen onze gekwalificeerde software-specialisten u net zo lang totdat het probleem is opgelost en alles werkt. In slechts enkele gevallen schakelen we hiervoor de hulp van Norton in. Behalve de klantenservice van 2GOSoftware mag u altijd direct met Norton bellen, mailen of chatten.
  U ontvangt van ons dezelfde software als bij Norton zelf. We leveren een legale licentie die we direct bij Norton inkopen.

  See full description
  71
  MSRP: £ 27,66
  £
  £ 6.66 Ex VAT

  Summarized

  • Abonnement: 1 jaar
  • Geschikt voor 1 installatie
  • Taalkeuze: NL, ENG, DUI, FRA
  • Geschikt voor: Windows, Mac, Android, iOS
  • Alleen geldig voor een eerste installatie
  Licentie2GO relaxt software kopen

  Buy Norton at Norton Security Kopen

  • All-in-one package; always the best security
  • Includes Norton Virus Protection PromiseIf a virus manages to infect your computer a Norton expert will do their best to remove it. If they don't succeed you will receive a full refund!
  • Guaranteed legitimate software
  • A step-by-step installation manual written by us for you